METAALHANDEL BLOKDIJK VOOR ALLE AFVALTRANSPORTEN

Met ons moderne en goed onderhouden wagen- en containerpark plus een logistieke afdeling van ervaren planners proberen wij tot individuele en efficiënte oplossingen te komen voor het afvoeren van uw metalen. Vijf vrachtwagens met kraan, waarvan 1 met heftruck, maken ons wagenpark voor transport compleet. Onze ervaren machinisten en planners klaren met dit materiaal binnen 24 uur iedere transportklus. De materialen kunnen op uw locatie geladen worden , indien u zelf geen andere mogelijkheden heeft. Indien u een container nodig heeft, ons containers variëren met een inhoud van 1m³ tot 40m³.

Kleine apparatuur of grote fabrieksmachines die ter plekke nog gedemonteerd moeten worden: het ophalen van metalen of goederen is voor ons nooit een probleem. Indien nodig verzorgen wij zelfs kleine sloopwerkzaamheden, allemaal verzorgd door ons ervaren personeel en met gebruik van de juiste gereedschap om het transport mogelijk te maken. Heeft u grote staalconstructies of andere robuuste voorwerpen die afgevoerd moeten worden? Blokdijk heeft ook voor u de juiste oplossing.

Uw metalen laten afvoeren? Container nodig en transport laten verzorgen? Klik hier om contact met ons op te nemen en wij helpen of beantwoorden uw vragen graag.